راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تجهیزات رستوران ایتالیایی

تجهیزات رستوران ایتالیایی

تجهیزات رستوران ایتالیایی

تجهیزات رستوران ایتالیایی شامل موارد زیر می باشد:

  • سینک: سینک ظرف شویی وسیله ای است شستشو، این شستشو می تواند شامل مواد اولیه باشد یا ظروف.
  • آبچکان: آبچکان در دو مدل ایستاده و دیواری وجود دارد که اگر قرار است بالای سینک نصب شود حتما باید دیواری باشد.
  • میز جلوی ماشین ظرف شویی: معمولا بشقاب ها و ظروف کثیف را روی میز دپو می کنند.
  • ماشین ظرف شویی: معمولا در رستوران های ایتالیایی از ماشین های ظرف شویی آسانسوری استفاده می کنند.
  • میز و آبچکان بعد از ماشین ظرف شویی: با توجه به اینکه ظروف را در سلف قرار می دهند، بعد از شستشو آنها را روی آن میز قرار می دهند و بعد درون آبچکان که معمولا ایستاده است قرار می دهند.
  • یخچال ایستاده: یکی دیگر از تجهیزات رستوران ایتالیایی یخچال ایستاده است که در آن مواد اولیه را نگهداری می نمایند.
  • فریزر ایستاده: که در آن موادی از قبیل پنیر ها و سیب زمینی نیمه آماده و گاها گوشت را نگه می دارند.
  • میز کار: از میز کارها به وفور در رستوران های ایتالیایی استفاده می نمایند. در حقیقت تمامی فرایند ها روی همین میز ها صورت می پذیرد.
  • یخچال میز کاری: این یخچال ها دو کاره می باشند که روی آنها میز کار است و زیر آن یخچال.
  • فریزر میز کار: فریزری که از روی آن به عنوان میز کار استفاده می نماید.
  • گریل: یکی از بهترین گریل های موجود در بازار که باعث می شود شما استیک های لذیذی را داشته باشید برند اسکوفیر – امریکن استایل می باشد.
  • چدن صفحه تخت: این دستگاه نیز کاربردهای گوناگونی دارد.
  • چهار شعله: چهار شعله برای انواع پخت ها و پاستاها استفاده می گردد. چهار شعله ها کاربرد گوناگونی دارند.
  • فر پیتزا: در رستوران های ایتالیایی معمولا از فرهای پیتزای صندوقی استفاده می گردد.
  • تاپینگ: همیشه سعی کنید که از تاپینگ های ایتالیایی برای رستوران ایتالیایی خود استفاده نمایید.
  • پروفر پیتزا: پروفر باعث می شود که خمیر از فرآیند تخمیر بهتری بهره ببرد.
  • خمیر گیر: از خمیر گیر برای گرفتن خمیر استفاده می شود.
  • خمیر پهن کن:  این وسیله در برخی از رستوران های ایتالیایی استفاده می شود اما در برخی دیگر خمیر را با دست باز می نمایند.
  • هود: هود وسیله ای است که باعث جمع شدن دود و گرما در آن می شود.
  • کانال: مسیر هدایت دود و گرما می باشد.
  • سانتریفیوژ: یکی دیگر از تجهیزات رستوران ایتالیایی  سانتریفیوژ اس که وسیله ای  برای خروج است. مکنده دود و گرما در رستوران ها می باشد.
  • کابینت استیل: کابینت ها باعث زیبا شدن و طبقه بندی کالا ها می شوند.
  • پاستا پز: یکی از تجهیزاتی است که در برخی از رستوران های ایتالیایی وجود دارد که باعث می شود پاستا درون آن پخته شود.
  • سرخ کن سیب زمینی: معمولا رستوران های ایتالیایی دو عد سرخ کن سیب زمینی دارند.
  • شوت سیب زمینی: هر جا که سرخ کن سیب زمینی وجود دارد قطعا شوت سیب زمینی هم وجود دارد.

گروه IRANHFC  با تجهیز کامل آشپزخانه های رستوران های ایتالیایی کار را  برای پرسنل آشپزخانه سهل و راحت و سرویس دهی را مرتب و با استفاده از ماشین آلات با کیفیت پخت بهتری را به شما خواهد داد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله