راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

همه چیز در باره تجهیزات رستوران که باید بدانید

همه چیز در باره تجهیزات رستوران که باید بدانید

همه چیز در باره تجهیزات رستوران که باید بدانید

یکی از مواردی که هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود می توان به آن افتخار کرد و باعث غرور رستوران دار می شود تجهیزات رستوران است. قیمت تجهیزات رستوران بسیار گران است به ویژه اگر در فکر راه اندازی رستوران هستید.

اگر در حال راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود هستید باید همه چیز را درباره فرهای صنعتی، کوره ها، جداول قیمت صندلی ها، ظروف و وسایل آشپزخانه بدانید، بخش عمده ای از تامین مالی یک رستوران به وسایل رستوران بستگی دارد.

در این گزارش شما را با نکاتی که هنگام تهیه تجهیزات رستوران جهت صرفه جویی اقتصادی و طول عمر بیشتر تجهیزات باید بدانید آشنا می کنیم.

مبانی طراحی آشپزخانه تجاری

یک قانون طلایی هنگام خرید تجهیزات رستوران این است که تجهیزات نو همیشه بهترین نیست. بسیاری از تجهیزات رستوران براق و زیبا هستند اما همه آن ها ضروری نیستند.

هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود گزینه های مختلفی مثل خرید وسایل رستوران دسته دوم و استفاده از خدمات لیزینگی هم وجود دارد.

تجهیزات گران مثل کوره ها و واحد های تبرید گزینه های خوبی برای خرید تجهیزات رستوران دسته دوم هستند.

تجهیزاتی مثل دستگاه های یخ که عمر کوتاهی دارند گزینه مناسبی برای اجاره هستند.

برخی از شرکت های تامین کننده مواد غذایی تا زمانی که از آن ها خرید می کنید تجهیزات رستوران رایگان در اختیار تان می گذارند که برای رستوران های تازه کار گزینه بسیار خوبی است.تجهیزاتی مثل سردخانه و قهوه ساز را می توان از این طریق تامین کرد.

پیش از خرید تجهیزات رستوران باید تحقیق کنید که کدام تجهیزات را باید خرید، کدام را اجاره کرد، برای کدام باید به سراغ کالاهای دسته دوم بروید و کدامیک را می توان از طریق خدمات لیزینگ تامین کرد. گزینه تجهیزات رایگان هم که مورد علاقه تمام خریداران تجهیزات رستوران است.

یک رستوران نیاز به تجهیزات مختلف و فضای کافی دارد که نیازمند برنامه ریزی دقیق و تامین سرمایه دارد.

هر رستوران معمولی یک آشپزخانه با چند ایستگاه مختلف دارد، که برای حفظ حیات رستوران طبیعی است، هر رستوران همچنین نیاز به بخش تبرید دارد که یخچال و فریزر و تجهیزات خنک کننده در آن تعبیه می شود، انتخاب وسایل رستوران تبریدی و تعیین جایگاه آن ها بسیار مهم است.

آیا اینترنت وای فای رستوران در راه اندازی رستوران تاثیر گذار است؟

اتاق غذاخوری شما باید انعطاف پذیر باشد

مانند تجهیزات آشپزخانه، برای تهیه تجهیزات اتاق غذاخوری می توانید از تجهیزات دسته دوم استفاده کنید تا در هزینه ها صرفه جویی کنید.

قیمت میز و صندلی و تجهیزات اتاق غذاخوری بسیار گران است چراکه باید از مواد اولیه ای تامین شود که سال ها در برابر استفاده مداوم دوام بیاورند.

ظروف رستوران هم باید همین طور باشند ظروف رستوران با آنچه شما در آشپزخانه خانه تان استفاده می کنید متفاوت هستند بنابر این خرید آن ها باید از مراکز فروش تجهیزات رستوران صورت پذیرد.

اما مواد اولیه پر مصرف مثل نمک، شکر،فلفل و مانند این ها را می توانید به صورت عمده و از فروشگاه های همواره تخفیف خریداری کنید.

بار رستوران را در نظر بگیرید

هنگام خرید تجهیزات رستوران باید میزان رفت و آمد و تعداد مشتریان را در نظر داشته باشید، این از جمله نکات مهمی است که بسیاری هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود فراموش می کنند.

برخی از تجهیزات رستوران برای عموم مشتریان استفاده می شوند، برخی برای عده خاصی استفاده می شوند و برخی مخصوص استفاده کارکنان هستند هنگام خرید باید اولویت بندی کنید و وسایل رستوران را برحسب ضرورت و نیاز خریداری کنید.

 

نکات مهم در طراحی آشپزخانه رستوران

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله