راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ترافل خرما

ترافل خرما

ترافل خرما

مواد لازم

۱۰۰ گرم خرما
۵ عد د گرد و
۳ عد د بیسکویت پتی بور
به مقد ار لازم پودر نارگیل، پسته و یا کنجد
۲ /۱ پیمانه گلاب

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا خرماها را بشویید. بعد از شستن و خشک شدن خرماها، پوست و هسته آنها را گرفته و آنها را با غذا ساز له کنید.

۲٫ گردو و بیسکویت را هم به کمک غذا ساز پودر کرده، در یک کاسه مناسب هر دو را با هم مخلوط کنید. سپس خرمای له شده را هم به آنها اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳٫ اکنون به اندازه یک عدد خرما یا بزرگ تر، بسته به سلیقه تان، از مخلوط مواد برداشته و آن را گرد کنید. گلوله هایی را که آماده کرده اید داخل پودر نارگیل، پودر پسته و یا کنجد و …. بغلتانید.

۴٫ ترافل ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

فوت وفن

برای اینکه بتوانید ترافل ها را به راحتی بردارید، یک عدد خلال دندان روی هر کدام از آنها قرار دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله