راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ترافل شکلات تیره

ترافل شکلات تیره

ترافل شکلات تیره

مواد لازم

۱ فنجان ( ۲۳۷ میلی لیتر ) خامه
۲ قاشق چایخوری ( ۲۵ گرم ) شکر
۳۳۶ گرم شکلات تیره
۱۴ گرم کره
مواد لازم برای روی شکلات
بادام ریز خرد شده
پودر کاکائو

طرز تهیه

۱٫ شکلات را با استفاده از یک چاقوی خوب خرد کنید و یا می توانید رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید.

۲٫ خامه، شکر و کره را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوش بیاید و مرتب هم می زنیم.

۳٫ بعد از بجوش آمدن مایع را به شکلات های ریز خرد شده اضافه می کنیم تا شکلات ها ذوب شوند و با یک همزن خوب هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود.

۴٫ با همزن از وسط بصورت یک دورانی هم بزنید تا یک شکلات براق به شما بدهد . ظرف شکلات را که کمی خنک شده کنار گذاشته تا خنک و سفت شود حدود یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

۵٫ با استفاده از یک اسکوپ بستنی توپ ها شکلاتی درست کنید . برای اینکه شکلات ها به اسکوپ نچسبد و برای جدا کردن شکلات آن را داخل آب داغ قرار دهید قبل از اینکه داخل ظرف شکلات ببرید برای راحتی کار . در صورت نبود اسکوپ می توانید با استفاده از قاشق شکلات ها را برداشته و در کف دست گرد کنید.

۶٫ برای اینکه از تمام مایع شکلات استفاده کنید روی باقی مانده شکلات یک نایلون کشیده و سطح آن را دوباره صاف کنید و همان کار قبلی را ادامه دهید تا تمام مایع شکلات تمام شود.

۷٫ سپس شکلات ها را بصورت دلخواه در پودر کاکائو و خرده های بادام بغلتانید و داخل یخچال نگهداری کنید و حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید نوش جان.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله