راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ترافل های شکلاتی و رنگی

ترافل های شکلاتی و رنگی

ترافل های شکلاتی و رنگی

مواد لازم

برای ۳۶ ترافل:

کره: ۱۶ قاشق غذاخوری، در دمای محیط
پودر قند: نصف پیمانه
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
شکلات تلخ: ۵۰ گرم، آب شده
پودر کاکائو: شش قاشق غذاخوری
اسپرسو یا قهوه سیاه دمکرده در دمای محیط: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چای‌خوری سر خالی
جو دو سر پرک: دو و نیم پیمانه
پودر نارگیل: یک پیمانه

روش تهیه:

۱٫ کره نرم شده، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و با همزن دستی و سرعت متوسط حدود دو دقیقه یا تا زمانی که مخلوط پف کند و رنگش باز شود هم بزنید. شکلات تلخ، پودرکاکائو، اسپرسو و وانیل را کم‌کم اضافه کرده و مواد را یک دقیقه دیگر هم بزنید.

۲٫ جوی دو سر را در غذاساز بریزید و خرد کنید، اما مواظب باشید پودر نشود. آن را به مایه کره و شکلات اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه به‌دست آمده را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.

۳٫ مایه شکلات را به ۳۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و آنها را گلوله کنید. پودر نارگیل را در یک بشقاب گود ریخته و ترافل‌ها را در آن بغلتانید. ترافل‌ها را روی کاغذ روغنی حداقل دو ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

نکات:

– برای آب کردن شکلات از روش بن‌ماری استفاده کنید یا آن را خرد کرده، داخل کاسه مناسب ریخته و یک دقیقه در مایکروفر با توان ۱۸۰ وات قرار دهید تا آب شود.

– هنگام گلوله کردن ترافل‌ها، می‌توانید یک عدد مغز خشکبار مثل فندق یا گردو داخل آن قرار دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله