راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ترافل گیلاس

ترافل گیلاس

ترافل گیلاس

مواد لازم ترافل گیلاس:
نشاسته ذرت (پودرشده) : ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)

آرد : ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)

شکر : یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)

شیر (سرد) : دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)

تخم مرغ: ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)

وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری

کره : ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)

کمپوت گیلاس (خردشده): به مقدار لازم

رولت : به مقدار لازم

روش تهیه ترافل گیلاس:

نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.

مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله