راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ترشی انبه

ترشی انبه

ترشی انبه

مواد لازم

۴ عدد انبه
۲ پیمانه سرکه
یک بوته سیر
یک ق م شکر
یک ق س فلفل قرمز
یک ق م گلپر
یک ق م تخم گشنیز
به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

۱٫ پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید.

۲٫ حالا نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبه‌ها را برای ۲۴ ساعت بگذارید در آفتاب بماند.

۳٫ بعدازاینکه انبه‌ها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید.

۴٫ حالا در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبه‌ها ادامه بدهید.

۵٫ شیشه ترشی را ۳ روز درجای خنک قرار دهید و بعد از ۳ روز می‌توانید با غذا سرو کنید.

نکته:

برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله