راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ترشی لبو

ترشی لبو

ترشی لبو

مواد لازم:
۴ عدد چغندر
۱/۲ لیتر سرکه سفید
طرز تهیه:

۱٫ چغندر ها را در قابلمه با ۴ لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .۲ الی ۳ ساعت طول می کشد.

۲٫ پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید .

۳٫ لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .

۴٫ پس از یک هفته ترشی شما آماده است . آن را در جای خنک نگهداری کنید .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله