راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ترفند های افتتاح رستورانی موفق و فوق العاده

ترفند های افتتاح رستورانی موفق و فوق العاده

ترفند های افتتاح رستورانی موفق و فوق العاده

در مطالب گذشته به ترفند های افتتاح رستورانی موفق با چکیده ای از صحبت های “تایسون کول”، سرآشپز مشهور و برنده جوائز متعدد را پرداختیم. “کول” راه پرفراز و نشیبی را برای رسیدن به موفقیت، جایگاه و اعتبار مناسب طی کرده است و تجربیات او می تواند برای افراد تازه کار در صنعت رستوران داری بسیار مفید باشد. در این مقاله برخی از ترفند های افتتاح رستورانی موفق را بررسی می کنیم.

یکی از ترفند های افتتاح رستورانی موفق و کسب اعتبار و جایگاه مناسب در صنعت رستوران داشتن سبکی خاص است. ارائه روش ها و کانسپت های جدید و منحصر بفرد یکی از ترفندهای افتتاح رستورانی موفق و کسب درآمد بالا است؛ زیرا مردم از سبک ها و فضاهای جدید استقبال می کنند و به دنبال مکانی منحصر بفرد برای خوردن غذایشان هستند.

آموزش بدهید.

یکی از کارهایی که “کول” انجام می دهد، آموزش افراد و پرورش آنها برای داشتن رستورانی موفق است. او یکی از افرادی را که سال های گذشته برای کار پیش او آمده بود آموزش داد و این فرد هم اکنود سرآشپز یکی از رستوران های اوست.

رستوران موفق و پردرآمد

“کول” می گوید: من دیگر زیاد در آشپزخانه کار نمی کنم، بلکه وقت خود را صرف کمک کردن و آموزش دادن به افراد علاقه مند به این حوزه می کنم. الهام بخش بودن و آموزش دادن به مردم بسیار لذتبخش است.

 همیشه در مقابل مشتریان دست و دلباز باشید.

“تایسون کول” میگوید : در اوایل کارم اشتباهات زیادی را مرتکب می شدم، از جمله زمانی که تصمیم گرفتم بعضی موارد را از نوع ارزان تهیه کنم مانند تجیزات، کارکنان و حتی دسرها. این کار بسیار کوته نظرانه بود زیرا هر آنچه که مشتری لمس می کند با اهمیت است.

یکی از ترفند های افتتاح رستورانی موفق این است که برای مشتری ارزش ویژه ای قائل شوید. مهمترین بخشی که پول خود را خرج می کنید بخشی است که به مشتریانتان ارزش ویژه ای می دهد.

می توان گفت یکی از ترفندهای افتتاح رستورانی موفق این است که از همان ابتدای کار بخشی از درآمد خود را به ارتقاء بخش هایی که مشتری با آن ها سر و کار دارد و تجربه ای لذتبخش را برای او فراهم می آورد اختصصاص دهید. “کول” می گوید: در رستوران “اوچی” ما هزینه ای برای تبلیغات و بازاریابی نمی کنیم بلکه ما سطح بالایی از خدمات خاص را رائه می دهیم. ما به مشتریان کارت های هدیه می دهیم و اغلب اوقات غذاهایی رایگان به آنها هدیه می دهیم. مشتریان عاشق لحظاتی هستند که کارکنان بشقاب غذایی رایگان برای آنها می آورد و از آنها می خواهد که این غذا را امتحان کنند.

راه اندازی رستوران موفق

هر مقدار که ممکن است برای تجربه خوشایند مشتریانتان هزینه کنید. یکی از ترفند های افتتاح رستورانی موفق این است که برای مشتریان خود هزینه کنید، زیرا که این کار یکی از بهترین روش های تبلیغ و کسب اعتبار است.

بر سازماندهی و سیستماتیک کردن کارها تمرکز کنید

شکست در سازماندهی کردن کارها یکی از مورادی است که باعث شکست رستوران دار ها می شود. یکی از ترفند های افتتاح رستورانی موفق داشتن برنامه و سازماندهی های بخصوصی برای مشارکت با دیگران و در نهایت داشتن شعب مختلف است. دلیل موفقیت بسیاری از رستوران های زنجیره ای این است که آنها از ابتدا به طور فردی آغاز کردند، سرآشپز خوبی داشته اند، در مکان بسیار مناسبی واقع بوده اند و کارهایشان را طوری سازماندهی کرده اند که پاسخگوی نیاز مشتریان باشند و بدین ترتیب توانسته اند شعب مختلف دیگری را راه اندازی کنند.

در واقع سیستماتیک کردن کارها به شما فرصت خلاقیت را می دهد که این از ترفندهای افتتاح رستورانی موفق است.

به عنوان یک رستوران دار با افراد باهوش کار کنید. افرادی که چیزهایی می دانند که شما نمی دانید. همیشه برای تکامل آماده باشید، به خصوص اگر سرآشپز هستید. سرآشپز بودن همیشه به معنی بودن در آشپزخانه نیست بلکه جامعه و ارتباطات نیز بسیار مهم هستند. یکی از ترفندهای افتتاح رستورانی موفق این است که برای شریک شدن در ایده های دیگران آمادگی داشته باشید و راه تکامل را پیش بگیرید. در این صورت می توانید در راه اندازی رستوران خود بسیار موفق باشید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله