راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تر حلوا

تر حلوا

تر حلوا

مواد لازم
آرد برنج: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
هل: یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع: سه‌چهارم پیمانه
آب: ۲ پیمانه
گلاب: یک‌چهارم پیمانه
محلول زعفران: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱- روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، آرد برنج را الک کرده و داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود.

۲- شکر را با آب مخلوط کرده، روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید شکر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید.

۳- آرد را بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و الک کرده و هل را اضافه کنید.

۴- شربت آماده را به تدریج درون آن ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یکدست شده و به اصطلاح به روغن بیفتد.

نکته:

۱- برای خوب شدن حلوا، سرخ شدن آرد مهم است و باید در حدی باشد که رنگ آن طلایی و بوی خامی آرد گرفته شود، در غیر این صورت حلوا خوب روغن نمی‌‌اندازد و خوش‌طعم نمی‌شود.

۲- بعد از ریختن شربت، نباید حلوا را زیاد روی حرارت گذاشت، زیرا شربت می‌سوزد و حلوا خشک و سفت می‌شود.

۳- حلوای گرم را روی نان میکادو بمالید و بلافاصله آن را رول کنید، سپس بعد از خنک شدن برش بزنید.

۴- این حلوا را می‌توان با انواع نان‌ها سرو کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله