راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تعویض روغن سیب زمینی فست فود

تعویض روغن سیب زمینی فست فود

تعویض روغن سیب زمینی فست فود

یکی از سوالات متداولی که اکثر پرسنل در فست فود می پرسند، زمان مناسب برای تعویض روغن سیب زمینی فست فود می باشد.

همانطور که می دانید در فست فود ها یا رستوران ها به دفعات خیلی زیادی از روغن برای سرخ کردن استفاده می نمایند. البته در مورد این که  آیا روغن میتواند مکررا مورد استفاده قرارگیرد در مقاله ای جداگانه و به صورت حرفه ای به آن خواهیم پرداخت.

در این مطلب قصد داریم که زمان تعویض روغن را به پرسنل شاغل در فست فود یا کسانی که به تازگی فست فودی را راه اندازی نموده اند آموزش دهیم:

یکی از مهمترین مواردی که در بخش سرخ کردنی فست فود باید به آن توجه شود نگهداری روغن می باشد، هنر یک آشپز و فرکار در فست فود حفظ و نگهداری بهینه از مواد اولیه نیز می باشد، برای اینکه روغن کمتر آسیب ببیند باید به موارد زیر توجه کنیم:

  • روغن ها را با هم مخلوط نکنیم. یعنی سعی کنید تمامی حلب های روغن از یک برند و نام تجاری باشند
  • ذرات خارجی از جمله تکه های سیب زمینی یا هر چیز دیگر را سریعا از روغن خارج نمایید
  • سرخ کن را در درجات خیلی بالا قرار ندهید
  • حتما سوخاری ها را در دستگاه هنی پنی بپزید
  • هرگز قبل از پخت به مواد غذایی نمک نزنید زیرا به سرعت روغن را تخریب می کند
  • قبل از پخت مطمئن شوید دمای روغن به حد کافی رسیده است، زیرا در غیر این صورت جذب روغن بالا می رود
  • روغن را خیلی داغ نکنید، دمای 350 درجه فارنهایت یا 168 درجه سلسیوس دمای مناسبی است
  • بیش از حد ظرفیت سرخ کن به آن بار ندهید
  • همیشه سعی کنید یخ مواد غذایی را خارج کنید بعد مواد غذایی را در سرخ کن قرار دهید. گاها مشاهده می شود برخی از دوستانی که به تازگی فست فودی را راه اندازی نموده اند سیب زمینی نیمه آماده را با یخ های آن داخل سرخ کن سیب زمینی قرار می دهند که باعث افت کیفیت روغن می گردد

از نشانه های تعویض روغن سیب زمینی فست فود ها یا رستوران ها به موارد زیر می توان اشاره کرد:

  • وقتی مواد غذایی مثلا سیب زمینی را درون سرخ کن قرار می دهیم دیگر حباب تشکیل نمی شود
  • روغن سیاه و بسیار غلیظ می شود
  • روغن بوی نامطبوع می دهد
  • روی روغن سیاه را کف می گیرد

برای سرخ کن های سیب زمینی یا مرغ کنتاکی در فست فود حتما از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده نمایید. روغن هایی که نقطه دود بالاتری دارند مقاومت بیشتری در مقابل فساد دارند.

سیب زمینی حتما باید یخ زده باشد، وگرنه حالت کریسپی پیدا نمی کند.

از سرخ کن های اسکوفیر ( امریکن استایل ) استفاده نمایید

برای مرغ سوخاری از سرخ کن هنی پنی استفاده نمایید

تعویض روغن سیب زمینی فست فود بسیار در کیفیت نهایی این محصول دخالت دارد

تهیه شده توسط گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود و رستوران iranhfc

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله