راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه آش آماج

تهیه آش آماج

تهیه آش آماج

۳۷۵ گرم آرد گندم الک کرده را ترشحی با آب زده با دست مالش دهید و از پشت غربال رد کرده مانند نقل خشخاش ریز گرد می شود. اسفناج و عدس که پخته شد اماج را ریخته، درش باز باشد مانند آش رشته با میله چوبی بهم زده که له نشود بعد پیاز داغ و نعناع داغ و فلفل و زرد چوبه ریخته میل نمایید اغلب مردم این آش را با آبغوره یا سرکه میل می کنند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله