راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه آش اسفناج

تهیه آش اسفناج

تهیه آش اسفناج

مواد لازم :

اسفناج پاک ‌شده

یک کیلوگرم
عدس
یک و نیم پیمانه
پیازداغ
چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع
دو قاشق غذاخوری
رشته آش و کشک
به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
سیر داغ و نعنا داغ
از هر کدام دو قاشق غذاخوری
کلم برگ سفید
دو پیمانه
پیاز متوسط
یک عدد
طرز تهیه :

اسفناج‌ها را خرد کرده به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد. نمک، فلفل، زردچوبه و روغن را نیز بریزید. کلم‌ها را جداگانه آب‌پز کرده تا ضُخم آن از بین برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه کنید.

سپس پیاز، نعنا و سیرداغ را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تکه کرده و در آن ریخته تا بپزد و لعاب‌دار شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله