راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه اسکاچ مرغ

تهیه اسکاچ مرغ

تهیه اسکاچ مرغ

مواد لازم :

مرغ خام چرخ کرده
۳۰۰ گرم
سس خردل
۱ قاشق مربا خوری
سس فلفل
۱ قاشق مربا خوری
تخم بلدرچین
۱۰ عدد
کنجد
به میزان لازم
پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن
به میزان لازم

طرز تهیه :
در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله