راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه برنج باسبزیهای تند

تهیه برنج باسبزیهای تند

تهیه برنج باسبزیهای تند

مواد لازم :
برنج باسماتی:
۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز رنده یا خرد شده:
یک تا ۲ عدد

سیر خرد شده:
۳ حبه

هویج نگینی خرد شده:
۲ عدد

کلم خرد شده:
۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ زده شده:
۲ عدد

پیازچه نگینی خرد شده:
۳ عدد

لوبیا سبز:
۲۰۰ گرم

سویا سس:
یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :
۱) برنج را مانند همیشه دم کنید و کنار بگذارید.

۲) فلفل و سیر را با کمی نمک مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.

۳) روغن را درون یک تابه گرم کنید. هویج را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. کلم و خمیر فلفل را نیز اضافه کنید و دوباره حدود یک دقیقه روی حرارت قرار دهید.

۴) این مواد را روی برنج بریزید و حدود یک دقیقه روی حرارت مخلوط کنید تا خوب گرم شود.

۵) مخلوط برنج را به یک طرف ظرف هدایت کنید. تخم‌مرغ‌ها را در قسمت خالی ظرف بریزید و آنها را به‌صورت املت درآورید.

۶) پیازچه‌ها، لوبیا و سویا سس را با هم مخلوط کنید و تمام مواد را خوب با هم روی حرارت هم بزنید تا حدی که لوبیا‌ها هم گرم شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله