راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه برنج سرخ شده

تهیه برنج سرخ شده

تهیه برنج سرخ شده

مواد لازم :
تخم‌مرغ زده شده:
۲ عدد

سس سویا:
یک قاشق مرباخوری

روغن کنجد:
یک قاشق غذاخوری

سیر له شده:
یک حبه

روغن مایع:
یک قاشق غذاخوری

کرفس حلقه شده:
یک‌دوم فنجان

قارچ تازه خرد شده:
یک فنجان

برنج پخته:
۲ فنجان

هویج ریز خلال شده:
یک عدد

سس سویا:
۲ قاشق غذاخوری

کنسرو نخودفرنگی:
یک‌دوم فنجان

پیازچه خرد شده:
یک‌چهارم فنجان

روش تهیه :

تخم‌مرغ‌ها و یک قاشق مرباخوری سس را با هم مخلوط کنید. روغن کنجد را در ماهیتابه‌ای داغ بریزید و روی شعله بگذارید. مخلوط تخم‌مرغ و سیر را بریزید، بهم بزنید تا بپزند. املت را تکه تکه کنید و کنار بگذارید، روغن مایع را در ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط تا زیاد بگذارید. سپس کرفس را به آن اضافه کرده و یک دقیقه سرخ کنید. قارچ را هم اضافه کنید و یک تا ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برنج پخته، هویج، پیاز خردشده و نخود را مخلوط کنید. ۲ قاشق سس روی مخلوط بپاشید و ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت بگذارید. کمی بهم بزنید و املت را هم اضافه کنید. (به این غذا می‌توانید ۱۲ عدد میگو اضافه کنید.)

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله