راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه برنج مخلوط چینی

تهیه برنج مخلوط چینی

تهیه برنج مخلوط چینی

مواد لازم:
برنج: ۴پیمانه

روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

سیر له شده: یک عدد

پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد (یا این که از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلفی، مقداری استفاده کنید)

هویج رنده شده: ۲عدد

ذرت شیرین: ۲قاشق غذاخوری

سس سویا: یک قاشق غذاخوری

آب جوش – به میزان کافی

طرز تهیه:

برنج را که از قبل خیس کرده اید، بپزید و آبکش کنید.

در روغن، پیاز، سیر و زنجبیل را تفت دهید. سپس هویج را اضافه کنید و تفت دهید. فلفل دلمه ای، ذرت و سس سویا را نیز اضافه کنید.

مواد را با برنج آبکش شده مخلوط و دم کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله