راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه برنج نیمه با قارچ

تهیه برنج نیمه با قارچ

تهیه برنج نیمه با قارچ

مواد لازم برای ۴نفر:
– قارچ- ۳۰۰گرم

– آب مرغ- ۲پیمانه

– کره- ۳قاشق غذاخوری

– پیاز خرد شده- یک عدد

– سیر خرد شده- ۲عدد

– آویشن خرد شده- یک قاشق مرباخوری

ـ برنج نیمه- یک پیمانه

– پنیر پارمیسان رنده شده- نصف پیمانه

– نمک، فلفل و جعفری خرد شده- به میزان کافی

– سرکه- نصف پیمانه

طرز تهیه:
۲قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سیر و آویشن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. آب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید. سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید. پس از تبخیرشدن آب مرغ، بقیه کره و پنیر را به برنج اضافه کنید، پس از آب شدن کره و پنیر، زیر برنج را خاموش و با جعفری تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله