راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه خورش برگه زردآلو

تهیه خورش برگه زردآلو

تهیه خورش برگه زردآلو

مواد لازم :

برگه زردآلو

دو پیمانه
کره
۱۰۰ گرم
پیاز داغ
۷ قاشق غذاخوری
گوشت پخته خورشتی
۲۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
آب
۳ لیوان
زعفران
به مقدار دلخواه
طرز تهیه :

برگه‌های زردآلو را ۱ ساعت  خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله