راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه دسرخامه ای

تهیه دسرخامه ای

تهیه دسرخامه ای

مواد لازم:
پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم

شیر عسل غلیظ: یک قوطی

پوست لیموی تازه: یک قاشق مرباخوری

آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری

میوه تازه دلخواه خرد شده: ۴ پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

آب پرتقال: نصف پیمانه

نارگیل کمی تفت داده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

پنیر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

شیر عسل، پوست لیمو و آب را خوب با هم مخلوط کنید و در لیوان های یک نفره بریزید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید.

میوه ها را در کاسه ای بریزید، شکر و آب پرتقال را به آن اضافه و به آرامی مخلوط کنید و روی پنیر زده شده بریزید، سپس نارگیل را روی آن بریزید و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله