راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه دسرژلاتینی

تهیه دسرژلاتینی

تهیه دسرژلاتینی

مواد لازم:
شیر ۲ لیوان زرده تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۲ پیمانه خامه: یک پیمانه پودر ژلاتین با طعم دلخواه: یک بسته پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری

شکر و وانیل را به زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد کاکائو را اضافه کنید و آن را به هم بزنید تا در زرده حل شود. پودر ژلاتین را در یک لیوان آب جوش حل کنید. شیر را هم روی حرارت بگذارید و بعد ژلانتین حل‌شده و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. خامه را هم بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. یک عدد طالبی بزرگ را در نظر بگیرید. قسمت بالای آن را مانند در​ برش بزنید و هسته‌های آن را خارج کنید و مانند سیب پوست آن را بگیرید و از قسمت بالا که باز است تمام مواد را داخل طالبی بریزید. طالبی را در یک ظرف مناسب بگذارید و آن را درون یخچال بگذارید.

در صورتی که تمایل داشته باشید می‌توانید بعد از بیرون آوردن از یخچال روی آن را با خامه‌زده شده تزئین کنید. دسر آماده سرو است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله