راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه دسر نارنگی

تهیه دسر نارنگی

تهیه دسر نارنگی

مواد لازم برای تهیه دسر نارنگی :

نارنگی پوست کنده
۱ فنجان
پرتقال پوست کنده
۱ فنجان
موز حلقه شده
۱ فنجان
آناناس خرد شده
۱ فنجان
خلال بادام
۱۰۰ گرم
گردوی تازه پوست کنده
۱۵۰ گرم
پودر نارگیل
۱۰۰ گرم
خامه
۳۰۰ گرم
پودر قند
۱۵۰ گرم
عرق بهار نارنج
۱ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه دسر نارنگی :
خامه و پودر قند را خوب میزنیم تا فرم بگیرد. در یک کاسه پودر نارگیل، نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، خلال بادام، گردوی خرد شده را همراه عرق بهار نارنج مخلوط کرده بطوریکه میوهها له نشوند و خامه فرم گرفته را به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی پودر پسته روی آن را تزئین میکنیم. برای زیباترشدن، نارنگی و پرتقالها را دانه دانه پوست کنده و از وسط هر قاچ را به دو قسمت تقسیم میکنیم .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله