راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه رشته پلو

تهیه رشته پلو

تهیه رشته پلو

مواد لازم:
یک کیلو برنج ، ۳۰۰
گرم رشته پلوئی،
خرما و کشمش به مقدار دلخواه ،
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز رنده شده سرخ میکنیم ،برنج را داخل قابلمه ریخته با آب میگذاریم تا جوش بزند ، نزدیک برداشتن برنج رشته را درون آن ریخته بعد از دو جوش آنرا صاف کنید ، در موقع دم کردن لای آن گوشت سرخ کرده و یک فنجان کشمش چند دانه خرما که در پیاز داغ سرخ کرده اید بگذارید و آنرا دم کنید .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله