راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه ساتین پاریسی

تهیه ساتین پاریسی

تهیه ساتین پاریسی

مواد لازم:

خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر کاراملی:

شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر

آب سرد: ۳۰۰ میلی‌لیتر

شکر: ۲۵۰ گرم

اسانس کارامل: سه قطره

زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد

آردگندم: ۴ قاشق غذاخوری، معادل ۱۰۰ گرم

 

روش تهیه:

۱. ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم روی آن را با چنگال یا وسیله مخصوص مقدار زیادی حفره ایجاد کرده و داخل سینی فر قرار می‌دهیم.

۲. سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و بیسکویت را می‌پزیم. بیسکویت آماده شده را دو ساعت در دمای محیط قرار می‌دهیم تا خنک شود سپس در ابعاد ۵ در۵ می‌بریم و کنار می‌گذاریم.

 

۳. برای تهیه کرم پاریسی کاراملی ابتدا شکر را داخل قابلمه‌ای مناسب برای تهیه کارامل ریخته و روی آن چند قاشق آب می‌پاشیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا جایی که شکر کاراملی شود. در این فاصله که کارامل ما آماده می‌شود شیر را روی حرارت جوش می‌آوریم، به کارامل اضافه می‌کنیم و آنقدر اجازه می‌دهیم بجوشد تا مواد یکدست شود سپس از صافی رد کرده و داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم.

۴. آب سرد را با آرد مخلوط و از صافی رد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با مفتول می‌زنیم تا یکدست شوند و داخل مواد می‌ریزیم. تمامی مایه آماده شده را روی حرارت می‌گذاریم و آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود. کرم غلیظ شده را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

۵. از کرم داخل قیف ریخته روی هر بیسکویت مقداری کرم می‌گذاریم و هر ساتین پاریسی را به شکل سه طبقه مانند عکس آماده می‌کنیم. روی طبقه آخر را با میوه موردنظر یا حتی کرم یا ژله دلخواه تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله