راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه سوپ گشنیز

تهیه سوپ گشنیز

تهیه سوپ گشنیز

مواد لازم:

بال مرغ

چند عدد

برنج

نصف فنجان

سیب زمینی

۱ عدد

هویج

۲ عدد

گشنیز خرد شده
یک پیمانه
پیاز
۱ عدد

سیر
۲ حبه
نمک و زردچوبه
به مقدار لازم

طرز تهیه:

بال مرغ را با پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه روی حرارت بگذارید کمی که پخت برنج خیس شده و هویج و سیب زمینی و سیر را اضافه کنید وقتی سوپ لعاب دار شد گشنیز خرد شده اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن سوپ آماده است و با آب لیمو میل کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله