راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه شنیسل ماهی

تهیه شنیسل ماهی

تهیه شنیسل ماهی

طرز تهیه
ماهی را فیله کرده و از استخوان جدا می‌کنیم و به قطعاتی با قطر دو سانت و به طول ۵۱۰ سانتی‌متر تبدیل می‌کنیم و آنها را در ظرفی می‌گذاریم و روی آن کمی نمک و دو قاشق آب پیاز می‌ریزیم سپس در جای خنک به مدت یک ساعت می‌گذاریم.

سپس از ظرف خارج کرده و در پارچه‌ای تمیز می‌پیچیم تا آب آن گرفته شود. مخلوطی از زردچوبه، فلفل و نان سوخاری را با آرد تهیه می‌کنیم و ماهی‌های قطعه شده را به آن آغشته و در تخم‌مرغ زده شده فرو برده، در ماهیتابه‌ای که محتوی روغن داغ است قرار می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

آنها را در دیس چیده و با خیارشور، سیب‌زمینی سرخ شده، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی و جعفری تزیین می‌نماییم.

مواد لازم
تخم‌مرغ:
سه عدد

آب پیاز:
دو قاشق سوپخوری

نان سوخاری:
۱۰۰ گرم

آرد:
یک لیوان

فلفل سیاه:
نصف قاشق چایخوری

نمک:
خیلی کم

زردچوبه:
یک قاشق چایخوری

ماهی پوست کنده:
یک کیلوگرم(به سلیقه خودتان ماهی قزل‌آلا، شیرماهی یا هر ماهی که دوست دارید)

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله