راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه فلفل پلو هندی

تهیه فلفل پلو هندی

تهیه فلفل پلو هندی

مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج= ۴ پیمانه
دانه فلفل سیاه= یک قاشق سوپ‌خوری
مرغ= یک کیلو و ۲۰۰ گرم
نمک= به میزان لازم
زعفران ساییده شده= به مقدار کافی
پیاز=۲ عدد متوسط
زردچوبه= نوک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
۱) ابتدا برنج را پاک کرده و پس از شستن، چند ساعت در آب خیس کنید؛ سپس پیازها را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.

۲) قابلمه‌ای متوسط آماده کرده و تکه‌های مرغ پاک شده و شسته شده مرغ را به همراه ۴لیوان آب در آن بریزید و بگذارید به جوش آید.

بعد از آنکه کف روی آب را گرفتید، مقداری نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه کنید و بگذارید مرغ به طور کامل بپزد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله