راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه ماهی سوف باکره وزیتون

تهیه ماهی سوف باکره وزیتون

تهیه ماهی سوف باکره وزیتون

مواد لازم:
یک عدد ماهی سرخو یا سفید متوسط
یکصد گرم کره یا روغن زیتون
حلقه لیموترش و گوجه‌فرنگی به مقدار زیاد برای تزئین
نصف فنجان آبلیمو تازه
نمک و فلفل به مقدار کافی.
طرز تهیه:
فلس‌های ماهی را می‌گیریم و شکمش را پاره می‌کنیم و محتویات آن را خارج کرده تمیز می‌شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آن را از وسط نصف می‌نماییم به‌طوری‌که به‌شکل دو عدد ماهی در‌بیاید.

کره آب کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می‌کنیم و در فر ابتدا به مدت ۴۵دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰درجه سانتیگراد می‌گذاریم.

سپس از فر خارج می‌کنیم و روی آن را کمی روغن زیتون با آبلیمو می‌کشیم و دوباره در فر با درجه حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه می‌گذاریم تا خوب پخته شود.

ماهی‌ها را در ظرف متناسبی قرار می‌دهیم و با حلقه‌های لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله