راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه پلومخلوط

تهیه پلومخلوط

تهیه پلومخلوط

مواد لازم:
برنج آب کش شده:
۳ لیوان

تخم مرغ هم زده:
۴ عدد

پیاز ریز خردشده:
یک عدد

نخود آب پزشده:
نصف لیوان

لوبیا سبز خرد شده و آب پز شده:
نصف لیوان

هویج خرد و آب پز شده:
یک چهارم لیوان

مقداری زنجبیل تازه و رنده شده
سیر رنده شده:
۲ عدد

فلفل سبز خرد شده:
۳ عدد

پودر زردچوبه:
نصف قاشق مرباخوری

پودر کاری:
نصف قاشق مرباخوری

نمک:
به میزان کافی

مقداری گشنیز خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
پیاز را در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود.
زنجبیل، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه تفت بخورد، سپس زردچوبه را اضافه کنید. تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا خود را بگیرد، سبزی ها را به مواد اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه هم زدن، نمک و پودر کاری به آن اضافه کنید. در این مرحله برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. برنج را با گشنیز تزئین و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله