راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه پیراشکی میگو

تهیه پیراشکی میگو

تهیه پیراشکی میگو

میگوی تمیز شد ه :
۵۰۰ گرم

نخود :
۲۰۰ گرم

پیاز:
۵۰ گرم

پودر کاری :
۳ گرم

پیاز داغ :
۱۰۰ گرم

جعفری ساطوری:
۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی:
۱۰۰ گرم ( رب گوجه ۱۵۰ گرم )

فلفل سیاه:
۱ قاشق غذا خوری

نمک:
۱۵ گرم

زردچوبه:
۱ قاشق غذا خوری

آبلیمو:
۱ قاشق غذا خوری

زعفران آب شده:
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
میگوی پاک ، تمیز شده را چرخ کرده ، نخود را نیم پز پوست گرفته و چرخ کرده ، پیاز را نیز پوست گرفته چرخ نموده ، نمک و زردچوبه را نیز اضافه نموده ، مواد را به صورت خمیری در آورده در پیاز داغ ، تفت داده سپس گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه ، آبلیمو و زعفران را اضافه نموده و برای مدت ده دقیقه روی آتش ملایم تفت داده تا خوب آب آن بخار شود . سپس جعفری ساطوری و فلفل را به آن اضافه نموده و اجاق گاز را خاموش نموده ، مواد داخل پیراشکی را کنار می گذاریم .

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی :
شیر:
۲ لیوان

آرد:
۱ لیوان سرخالی

بیکینگ پودر:
۱ قاشق دسر خوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی :
شیر و آرد و تخم مرغ را خوب با همزن بهم زده ، بیکینگ پودر را اضافه نموده و یک مایع روغنی شکل مثل ماست بدست می آید . سپس ماهیتابه نسوز به اندازه ۲۰۲۰ را چرب نموده مقداری از خمیر آماده را در ماهیتابه می ریزیم که به صورت یک نان نازکی بدست آید که به آن پنکیک میگویند . مایه آماده شده پیراشکی را که قبلاً درست کردیم لای پنکیک ریخته . ( مقدار آن یک قاشق غذا خوری پر می باشد ) بعد هردانه نان را به صورت لوله ای پیچیده و دو سر آن را با مایه باقیمانده چسبانده و در روغن سرخ نموده سپس در دیس چیده و دور آن را با سبزیجات تزئین می نمائیم .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله