راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه چلودیزی

تهیه چلودیزی

تهیه چلودیزی

مواد لازم:
– برنج ۴ پیمانه پلوپز

– لوبیای چشم بلبلی ۲ پیمانه پلوپز

– گوشت بره ( سردست یا ران) نیم کیلو

– پیاز ۲عدد متوسط

– زردچوبه ۱۲ گرم ( سه پیمانه شیر خشک ۴ گرمی)

– نمک ۱۲ گرم

– روغن ۱۰۰ گرم (نصف لیوان معمولی)

– به ازای هر پیمانه پلوپز برنج یا لوبیا نیم پیمانه شیر خشک نمک و زردچوبه ( ۲ گرم)

طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود سپس زردچوبه را در آن تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و گوشت را که به قطعات بزرگ قسمت کرده هم‌راه با لوبیا چشم بلبلی به پیاز داغ اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد. پس از نیم ساعت یک پیمانه نمک به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملن کشیده شود پس از پخت کامل گوشت و لوبیا برنج را شسته و هم‌راه شش پیمانه آب و دو پیمانه نمک و باقی‌مانده روغن به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌کنیم و مانند برنج کته یا دمی‌ها, می‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن‌را با حرارت ملایم دم می‌کنیم. پس از دم کشیدن آنرا سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله