راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه چلو ایتالیایی

تهیه چلو ایتالیایی

تهیه چلو ایتالیایی

مواد لازم :

برنج
۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان
۱۰۰ گرم
نمک
به اندازه کافی
سس ایتالیائی
۱۰۰ گرم
سیر
۲ لپه
برگ مریم گلی
چند برگ
طرز تهیه :

نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله