راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه کباب برزیلی

تهیه کباب برزیلی

تهیه کباب برزیلی

مواد لازم برای ۴ نفر:
فیله گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد کرده

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

سیر: ۴ حبه، ساطوری شده

سماق قرمز: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: نصف قاشق ‌چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- سیر، روغن و ادویه‌جات را با هم مخلوط کنید. ترکیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تکه‌های گوشت را حداقل ۲ ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.

۲- تکه‌های فیله را به سیخ کشیده و روی منقل کباب کنید. توجه داشته باشید که گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوز

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله