راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه کباب بره فرانسوی

تهیه کباب بره فرانسوی

تهیه کباب بره فرانسوی

مواد لازم جهت (۶ ـ ۷ نفر):
شانه یا ران بره ای:
۱ کیلو

پیاز چهار قاچ:
۲ عدد

سیب زمینی:
۱ کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ:
۲ ـ ۳ عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده:
۲ عدد

سبزی خشک مخلوط:
۱ قاشق غذاخوری

کره فرانسوی:
۴ ـ ۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون:
۳ ـ ۴ قاشق غذاخوری

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن:
به میزان دلخواه

نمک، فلفل:
به میزان لازم

 

طرز تهیه
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله