راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه کته تماته

تهیه کته تماته

تهیه کته تماته

مواد لازم:

گوجه فرنگی= ۵۰۰ گرم
پیاز داغ= ۱ قاشق غذاخوری
برنج =۳ پیمانه پلو پز
سبزی پاک کرده= ۵۰۰ گرم(شامل شوید ۳۰۰ گرم سیر تازه ۱۵۰ گرم ترخون ۵۰ گرم)
نمک و زرچوبه= به میزان لازم
روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست گوجه فرنگیها را گرفته رنده میکنیم سپس پوره گوجه فرنگی کمی زردچوبه و پیاز داغ را به همرا روغن درون قابلمه میریزیم تا به جوش اید برنج را اضافه میکنیم و اب برنج را اندازه میکنیم پس از جوش امدن سبزیهای خورد شده را افزوده برنج را دم میکنیم .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله