راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه کوکوی مرغ

تهیه کوکوی مرغ

تهیه کوکوی مرغ

● مواد لازم برای ۷ نفر:
▪ مرغ: یک عدد(حدود۱/۵ کیلو)،
▪ تخم مرغ: ۱۰ عدد،
▪ پیاز سرخ کرده: : نصف فنجان،
▪ روغن: ۲۰۰ گرم،
▪ جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری،
▪ آبلیمو: نصف استکان،
▪ زعفران ساییده: یک قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی.
● طرز تهیه
مرغ را با یک عدد پیاز و کمی آب و نمک می پزیم وقتی مرغ پخت و آب آن به نصف استکان رسید استخوان های ریز و درشت مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را چرخ می کنیم و می گذاریم تا سرد شود سپس زعفران را در آب جوش وجوش شیرین را در آب سرد حل می کنیم.در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم تا کف کند و نمک، فلفل، جوش شیرین، زعفران حل شده ، پیاز سرخ شده و مرغ چرخ کرده را داخل تخم مرغ ها ریخته و تمام مواد را مخلوط می کنیم.
روغن را در تابه ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود، مایه را به اندازه دلخواه در تابه ریخته و سرخ می کنیم به طوری که هر دو طرف آن، طلایی رنگ شود.کوکو را می توان با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کرد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله