راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

تهیه کیک کنجدی

تهیه کیک کنجدی

تهیه کیک کنجدی

مواد لازم :

 

آرد

دو پیمانه

شیر

یک پیمانه

روغن

نصف پیمانه

شکر

یک پیمانه

پوست رنده‌شده پرتغال
به میزان لازم
بیکینگ‌ پودر
یک قاشق مرباخوری
گلاب
نصف پیمانه
هل
یک قاشق مرباخوری
کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین
به میزان لازم
طرز تهیه :

ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می‌افزاییم. آرد را به همراه بیکینگ‌پودر دوبار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن می‌پاشیم و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون کیک‌پز قرار می‌دهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله