راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

جوجه کباب استانبولی

جوجه کباب استانبولی

جوجه کباب استانبولی

 

 

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

 

 

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته
۱کیلو
سیر کوبیده

۳ تا ۴ حبه
پیاز کوچک پوست گرفته
۱۰-۱۲ عدد
گوجه فرنگی کوچک
۸-۱۰ عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده

۱-۲ عدد
نعنای خشک

۱قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه
۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
طرز تهیه :

 

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

 

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

 

سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله