راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

حلوای ترک

حلوای ترک

حلوای ترک

مواد لازم

۲ پیمانه آرد
۲ /۱ ۱ پیمانه روغن مایع
۵۰ گرم کره
۲ پیمانه شکر
۴ /۱ پیمانه شیرخشک
۴ /۱ پیمانه خامه
۴ /۱ پیمانه گلاب
۲ /۱ ق چ وانیل
۲ /۱ ۲ پیمانه آب
۲ ق چ زعفران سایید ه شد ه
۲ /۱ پیمانه عسل
۱ پیمانه شیر

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا آرد را در روغن و کره تفت دهید تا طلایی شود، سپس عسل و شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در یک کاسه مناسب، شیر، خامه و شیرخشک را با هم مخلوط کنید، سپس آن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. آب را هم به مواد بیفزایید.

۲٫ قبل از اینکه آب و شیر، کامل به خورد آرد برود گلاب، وانیل و زعفرانی را که در مقداری آب جوش حل کرده اید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بعد از یکی دو بار هم زدن حرارت گاز را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا حلوا جا بیفتد. در این فاصله یکی دو بار آن را هم بزنید.وقتی حلوا کاملا سفت شد، آن را از طریق قیف مخصوص داخل کپسول بریزید و روی آن را با مربای آلبالو تزئین کرده و سرو کنید.

فوت وفن

توجه داشته باشید رنگ این حلوا به هیچ‌عنوان نباید قهوه‌ای شود چون رنگ آن کاملا طلایی است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله