راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

حلوای خلال بادام

حلوای خلال بادام

حلوای خلال بادام

مواد لازم :
آرد: ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم
روغن جامد: ۱۲۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
پودر زنجبیل: ۲ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

۱ – آرد را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود و به رنگ دلخواه برسد. مواظب باشید که آرد نسوزد.

۲ – آرد نخودچی را نیز جداگانه تفت داده و از روی حرارت بردارید، سپس با هم مخلوط کرده، الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

۳ – روغن و کره را اضافه کنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه کنید.

۴ – حلوا را داخل یک قالب ریخته و پس از سرد شدن کامل برش دهید یا داخل قالب‌های مونوپورشن اول از کیک اسفنجی برش خورده گذاشته و رویش را از حلوا پر کرده و روی حلوا را با پودر بادام یا پسته پوشش دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله