راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

حلوای گل محمدی

حلوای گل محمدی

حلوای گل محمدی

مواد لازم :
کره: ۳۵۰ گرم
آرد: ۵۰۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
عسل: ۳ قاشق سوپ‌خوری
پودر قند: ۲۸۰ گرم
پودر گل محمدی: یک پیمانه
هل: یک قاشق چای‌خوری
گلاب: یک پیمانه
بادام پودر شده: یک پیمانه
طرز تهیه:

۱ – روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند.

۲ – پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.

۳ – مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.

۴ – وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد به‌صورت خمیر درآید.

۵ – می‌توانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله