راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

حلوای ۲رنگ

حلوای ۲رنگ

حلوای ۲رنگ

مواد لازم:
آرد گندم: ۴۰۰ گرم
آرد برنج: ۱۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
کره: ۳۵۰ گرم
روغن مایع: ۲۰۰ میلی‌لیتر
هل پودر شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
گلاب: ۲ پیمانه
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب: ۲ پیمانه

روش تهیه:

۱- آردها را داخل تابه‌ای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود.

۲- حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردها نسوزد اما رنگش تبدیل به طلایی خوشرنگ شود.

۳- تابه را کنار گذاشته تا آرد خنک شود. سپس آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

۴- کره، روغن و هل را اضافه کنید و اجازه دهید تا کره و روغن به خورد آرد برود.

۵- شربت را افزوده و در انتها زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد.
۶- حلوا‌های آماده را در قالب‌های مونوپورشن(قالب کوچک تک‌نفره) بریزید و پس از اینکه خودش را گرفت، از قالب خارج کرده و با خرما تزیین کنید.

روش تهیه شربت:

شکر، گلاب و آرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.

نکته:

می‌توانید این حلوا را در دست گلوله کرده و در کپسول‌های کاغذی قرار دهید و با پرک بادام و پسته تزیین کنید.

برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل کنید؛ فقط مقدار تفت دادن آرد باید خیلی کمتر بوده و مقد

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله