راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

خوراک مرغ فرانسوی

خوراک مرغ فرانسوی

خوراک مرغ فرانسوی

• تعداد: ۸ نفر
• زمان تهیه: ۳۳۰ دقیقه
• زمان پخت: ۶ ساعت با شعله کم یا ۴ ساعت با شعله متوسط

مواد لازم

• ۴ پیمانه قارچ قهوه ای (یا همان قارچ معمولی)
• یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (۴۰۰ گرم)
• دو عدد هویج متوسط، خرد شده
• یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
• یک عدد سیب زمینی قرمز خرد شده
• نصف پیمانه لوبیا سبز تازه، قطعه های ۲٫۵سانتی متری
• نصف پیمانه زیتون بدون هسته و نصف شده
• یک پیمانه آب مرغ بدون نمک
• نصف پیمانه آب مرغ (اضافه)
• دو قاشق غذاخوری تاپیوکا
• یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (پودر جعفری، گشنیز، سیر، رزماری، آویشن، اورگانو و فلفل سیاه)
• ¾ قاشق چایخوری آویشن خشک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۸ عدد ران بدون استخوان و پوست گرفته مرغ
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ۴۰۰ گرم سس آلفردو یا سس پاستا
نان فرانسوی

طرز تهیه

۱٫ در یک قابلمه متوسط، قارچ، گوجه فرنگی، هویج، سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، آب مرغ، تاپیوکا، ادویه ایتالیایی، آویشن و فلفل را بریزید. مرغ ها را روی آنها قرار دهید. روی آنها نمک بپاشید.

۲٫ در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۶ تا ۷ ساعت با حرارت کم پخته شوند.

۳٫ در آخر، سس پاستا یا آلفردو را اضافه کنید و با نان فرانسوی سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله