راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

خوراک ویژه سیچوان چین

خوراک  ویژه سیچوان چین

خوراک ویژه سیچوان چین

مواد لازم:
۶ عدد قارچ شیتیک خشک شده (یا قارچ دلخواه)

۲۵۰ گرم نودل ورمیشل

۲ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده

۲ حبه سیر، له شده

۲ عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، خرد شده

۵ شاخه پیازچه، پاک و خرد شده

۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

۲ قاشق غذاخوری سس هویسین (سس پر ادویه چینی)

۱ قاشق غذاخوری آب

۲ قاشق چایخوری آرد ذرت

۱۵۰ گرم توفو

 

روش تهیه:
۱. قارچ ها را در کاسه پیرکسی بریزید و روی آنها آب جوش بریزید. بگذارید ۱ ساعت بمانند و خیس بخورند. سپس آب آنها را بگیرید و یک فنجان از آب آن را نگه دارید. قارچ ها را خرد کنید.

 

۲. در این حین، نودل ها را در ظرف پیرکس بریزید و روی آنها آب جوش بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بمانند و نرم شوند. سپس آب آنها را بگیرید. (اگر از ماکارونی استفاده می کنید، طبق دستورالعمل روی بسته آنها را بپزید.)

 

۳. در قابلمه ای روغن بریزید و روش شعله بالا داغ کنید. زنجبیل، سیر، قارچ، نصف فلفل ها و سه چهارم پیازچه ها را دو دقیقه تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید.

 

۴. سس سویا، سس هویسین و آب قارچ را اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید. آب و آرد ذرت را در کاسه ای مخلوط کنید. سپس آن را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. نودل ها و توفو را اضافه کنید و در نهایت بقیه فلفل و پیازچه را اضافه کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله