راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

خورشت شنبلیله ولپه

خورشت شنبلیله ولپه

خورشت شنبلیله ولپه

مواد لازم:
لپه آب پز شده- یک چهارم لیوان
شنبلیله تازه خرد شده – دو لیوان
زیره- نصف قاشق مرباخوری
پیاز خرد شده- یک چهارم لیوان
سیر رنده شده- ۲ حبه
فلفل سبز خرد شده- ۲ عدد
زردچوبه- نصف قاشق مرباخوری
آرد نخود- یک قاشق مرباخوری
روغن- ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل- به میزان کافی
طرز تهیه:
روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید.
پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود. لازم:

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله