راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

خورشت قیمه آلو

خورشت قیمه آلو

خورشت قیمه آلو

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان:
۵۰۰ گرم

لپه:
۱۵۰ گرم

روغن مایع:
۱۰۰ گرم

آلو خشک:
۲۰۰ گرم

پیاز :
۱۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی :
یک قاشق چایخوری

لیمو عمانی :
سه عدد

زردچوبه و دارچین:
از هر کدام یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و روغن:
به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم.

وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم.

سپس رب‌ گوجه ‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.

آن‌گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می‌افزاییم.

به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد.

پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم.

سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه با آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله