راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

خورش آناناس و قیسی

خورش آناناس و قیسی

خورش آناناس و قیسی

مواد لازم:

فیله مرغ: ۱۰ عدد
قیسی: ‌۱۵عدد
آناناس: یک عدد یا یک قوطی کمپوت
آلوخورشی: ۲۰ عدد
شکر و آب لیموترش: به میزان لازم
پیاز سرخ شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
زعفران حل شده: به میزان لازم

روش تهیه:

پیاز را رنده کرده و فشرده می‌کنیم تا آب آن کاملا خارج شود. فیله‌های مرغ را یک ساعت داخل آب پیاز گذاشته و کنار می‌گذاریم. قیسی‌ها را به شکل خلالی خرد کرده و کمی خیس می‌کنیم. فیله‌ها را با بیفتک‌کوب کمی می‌کوبیم و به زعفران آغشته می‌کنیم. کمی خلال قیسی یک طرف فیله گذاشته رول می‌کنیم و در نهایت با یک خلال چوبی آن را ثابت می‌کنیم. آلوها را با دو لیوان آب می‌پزیم و در اواخر پخت آناناس‌ها را داخل آن می‌گذاریم تا چند جوش بخورد. مرغ‌ها را در همین زمان در قابلمه‌ای جداگانه سرخ می‌کنیم و داخل خورش می‌گذاریم. خورش را با پیاز سرخ شده،‌ آبلیمو، زعفران و شکر به اندازه دلخواه طعم‌دار می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله