راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

خیارشور

خیارشور

خیارشور

مواد اولیه:

خیار به میزان لازم
سیر ۳حبه
ترخون چند ساقه
سرکه نصف لیوان
نمک وفلفل به میزان لازم
آب جوشیده سرد به میزان لازم

۱-خیار را کاملا شسته داخل شیشه های سسی بزرگ می ریزیم.

۲-بعد چند ساقه ترخون وسه حبه سیر در شیشه می اندازیم.

۳-در اخر اب جوشیده خنک را با نمک وفلفل مخلوط میکنیم به اندازه دلخواه ونصف لیوان سرکه. روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم انگاه در شیشه را محکم می بندیم.

۴-حالا یک قابلمه براداشته شیشه را در وسط ان قرار داده تا کمر شیشه قابلمه را پر اب می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا اب بجوش اید.

نکته:

توجه کنید وقتی آب جوش آمد ساعت می گیریم ۱۵ دقیقه در حال جوش باشه پس از این زمان شیشه را از قابلمه دربیارید و بگزارید روی کابینت خنک بشه.

وقتی کاملا سرد شد داخل یخچال بزاریدو فرداش نوش جان کنید.به همین راحتی.

این میزان مواد فقط برای یک شیشه می باشد.

این خیار شورشبیه خیار شور های شرکتی می شه با همون مزه و از همه مهمتر نیازی نیست ۲هفته انتظار بکشید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله