راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دسریخی استوائی

دسریخی استوائی

دسریخی استوائی

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲. در یک کاسه ی کوچک، بیسکویت خرد شده، شکر، کره ی آب شده و نارگیل را مخلوط کنید. به صورت منظم روی سینی شیرینی پزی چرب نشده پهن کنید. به مدت ۴ دقیقه در فر بپزید. هم بزنید. ۲ دقیقه دیگر تا زمانی که نارگیل قهوه ای طلایی شود بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.

۳. ۱/۳ فنجان از مخلوط بیسکویت را داخل قالب نان بریزید. روی آن را با ۹۰ گرم ماست بپوشانید. باقی مخلوط بستنی را روی ماست بریزید. بقیه ی ماست را اضافه کنید. یکدست پخش کنید. روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید.

۴. به مدت ۴ ساعت تا زمانی که سفت شود داخل فریزر بگذارید. قبل از سرو کردن سر و ته کنید و به ۴ قسمت تقسیم کنید.

 

مواد اولیه :

برای ۴ نفر

ماست میوه ای ۱۸۰ گرم (آناناس، انبه و پرتقال)

نارگیل ۱/۳ فنجان (تکه های ریز)

کره ۱ قاشق سوپخوری (آب شده)

شکر ۱ قاشق سوپخوری

شیرینی زنجبیل دار ۱/۳ فنجان (خرد شده)

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله