راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

دسر لیمو + مارشمالو

دسر لیمو + مارشمالو

دسر لیمو + مارشمالو

مواد لازم:

بیسکوئیت خرد شده دو سوم فنجان
آرد یک دوم فنجان
نارگیل یک دوم فنجان
شکر یک قاشق غذا خوری
کره یک سوم فنجان

برای مواد میانی:

شیر ۳۰۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۵ عدد
آب لیمو دو سوم فنجان
پوست رنده شده لیمو ۲ قاشق چای خوری

برای لایه مارشمالو :

آب سرد ۵ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری
پودر مرنگ یک قاشق چای خوری
شکر یک دوم فنجان
شربت ذرت یک چهارم فنجان

طرز تهیه:

۱٫ فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنیدو یک سینی پخت به ابعاد ۲۰ در ۳۰ را کاغذ روغنی بکشید به گونه ایی که کاغذ روغنی از اطراف سینی بالا بیاید .

۲٫ خرده های بیسکوئیت ، آرد ، نارگیل ، شکر و کره را در یک ظرف با هم مخلوط کرده ، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

۳٫ سپس در سینی که کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و با پشت یک کفگیر مواد را در سینی پرس کنید.۱۲ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از بیرون آوردن از فر ، آنرا خنک کنید.

۴٫ در مرحله بعد، مواد میانی را آماده می کنیم.همه ترکیبات نام برده شده برای مواد میانی را با هم مخلوط کرده و روی مواد پخته شده مرحله قبل که خنک شده می ریزیم.

۵٫ با حرکت سینی ، سطح مواد رادر سینی یکنواخت می کنیم و سینی را برای ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

۶٫ بعد از اتمام زمان پخت ، سینی را از فر خارج می کنیم و یک ساعت کنار میگذاریم تا خنک شود.

۷٫ برای تهیه لایه مارشمالو ، ۳ قاشق غذا خوری آب سرد را با پودر ژلاتین و پودر مرنگ مخلوط کرده و کنار میگذاریم.

۸٫ باقی مانده آب را که ۲ قاشق غذا خوری آب است با شکر و شربت ذرت مخلوط کرده و روی حرارت به جوش می آوریم.

۹٫ و با ژلاتین مخلوط می کنیم.هم می زنیم تا به خوبی پودر ژلاتین حل شود.بعد از کمی خنک شدن آنرا روی مواد خنک داخل سینی میریزیم و در یخچال قرار می دهیم.

۱۰٫ سپس برش زده و در ظرف سرو میکشیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله